BIRKAR DIGITAL


Dine allierte i en digital tid.

Bli kjent med Birkar Digital.

Gjennom våre karrierer i ulike bransjer har vi i Birkar Digital sett og lært verdien av en hjemmeside som appellerer effektivt til forskjellige målgrupper. Vår bakgrunn er mangfoldig, men en fellesnevner har alltid vært en lidenskap for å møte og hjelpe mennesker.

Med erfaring fra psykisk helsevern, samt arbeid innen personlig trening og yoga, har vi utviklet en dyp forståelse for menneskers behov og hvordan vi best kan støtte dem. Denne erfaringen har vært uvurderlig i vårt arbeid med å skape hjemmesider – det handler ikke bare om design og teknologi, men også om å forstå og kommunisere menneskelige historier og verdier.

BRAKAR UTNE

- Grunnlegger av Birkar Digital & Daglig leder

Brakar har en unik evne til å bygge broer gjennom samtale, og kan se muligheter der andre gjerne ser hindringer. Brakar er den personen du vil kontakte for å få vekst til din bedrift - han er også den som jobber i kulissene med alle annonsene og markedsføringen hos Birkar Digital.


Når han ikke jobber med kunder, finner du ham som en dedikert familiefar og en inspirerende personlig trener. I Brakars verden er positivitet og engasjement nøkkelen.

MARTINE UTNE SHORT

- Webdesigner & Visuell Forteller

Hei! Jeg er Martine. Min lidenskap ligger i skjæringspunktet mellom teknologi, design og menneskelig berøring. Som den kreative kraften bak våre skreddersydde hjemmesider, har jeg en unik evne til å se og legge merke til detaljer som ofte blir oversett av andre.

Jeg tror på kraften i et personlig preg, og derfor tilbyr jeg også fotograferingstjenester for å fange bedriftens sanne essens – fra innsiden og ut.

Når jeg ikke designer nettsider, finner du meg på yogamatten. Som yogalærer og leder for et yogastudio, har jeg lært verdien av balanse, tilstedeværelse og kontinuerlig vekst. Jeg elsker alt som er kreativt og levende, og trives best når jeg ser ideer utvikle seg og blomstre.

For meg handler det ikke bare om å bygge en hjemmeside; det handler om å veve sammen historier, visjoner og verdier i et digitalt landskap.

La oss sammen skape noe levende, autentisk og unikt for din bedrift!

Vår lidenskap for å hjelpe andre strekker seg utover den fysiske verden og inn i det digitale. Vi elsker å være kreative, å skape unike og personlige hjemmesider som ikke bare ser bra ut, men som også engasjerer og fremmer vekst for våre klienter.

Vår styrke ligger i veiledning – å guide mennesker i riktig retning, både personlig og profesjonelt.

Vi følger med på de kontinuerlige endringene i den digitale verden og tilpasser oss alltid til det som er aktuelt, både her og nå og i fremtiden. Dette gjør at vi kan tilby hjemmesider som ikke bare møter dagens standarder, men som også er rustet for fremtiden.